Seksiyonel Kapı | Türkay Otomatik Kapı
SEKSİYONEL KAPILAR Seksiyonel endüstriyel kapı, fabrika veya depo binalarının mal giriş çıkış, yükleme boşaltma noktalarında sirkülasyon sağlamak amacıyla kullanılır. ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPILAR BRANDA KAPILAR Hızlı PVC branda kapılar katlanır, sarmal ve izalasyonlu olarak farklı çeşitlerde üretilmektedir. HIZLI PVC BRANDA KAPILAR KEPENK SİSTEMLERİ Otomatik kepenk sistemi işyerlerinin güvenliği için en çok tercih edilen kapılardandır. OTOMATİK KEPENK SİSTEMLERİ
Ürünlerimiz
Seksiyonel Kapı Çeşitleri
Seksiyonel Kapı Çeşitleri

Endüstriyel seksiyonel kapılar, poliüretandan üretilen sandviç paneller ile tasarlanmış endüstriyel kapılardır. Endüstriyel seksiyonel kapılar firmaların talepleri doğrultusunda ve yapının şekline göre özel ölçülerde üretilmektedir.

Hızlı PVC Branda Kapı Çeşitleri
Hızlı PVC Branda Kapı Çeşitleri

Hızlı PVC branda kapılar katlanır, sarmal ve izalasyonlu olarak farklı çeşitlerde üretilmektedir.

Endüstriyel PVC Branda Kapı Çeşitleri
Endüstriyel PVC Branda Kapı Çeşitleri

Endüstriyel PVC branda kapılar hangar, tersana ve dar seri hangar kapıları olarak farklı çeşitlerde üretilmektedir.

Fotoselli Cam Kapılar
Fotoselli Cam Kapılar

Fotoselli cam kapılar aynı zamanda sensörlü kapılar olarak da tabir ediliyor. Fotoselli cam kapılar mağaza, ofis ve AVM girişlerinde yoğunlukla kullanılır.

Yangın Kapısı
Yangın Kapısı

Yangın çıkış kapısı, yangın anında insanları dışarıya yönlendiren bir kapı türüdür. Bu kapıları, neredeyse her zaman dışarıdan takıldıklarından, genellikle binaların dış kısımlarında görürsünüz.

Yükleme Körüğü
Yükleme Körüğü

Yükleme körüğü endüstriyel alanlarda yükleme ve boşaltma yapılırken binaya soğuk sıcak girmesini veya toz girmesini engelleyen kauçuktan tır dorselerinin ebatlarına göre üretilmiş bir sistemdir.

Yükleme Rampa Sistemleri
Yükleme Rampa Sistemleri

Yükleme rampa sistemleri menteşeli, teleskopik, dik ve seyyar yükleme rampaları olarak farklı şekillerde üretilmektedir.

Bahçe Kapısı Sistemleri
Bahçe Kapısı Sistemleri

Bahçe kapı sistemleri yana kayar kapılar, dairesel kapılar, otomatik kollu bariyer ve teleskopik olarak üretilmektedir.

Kepenk
Kepenk

Otomatik kepenk sistemi işyerlerinin güvenliği için en çok tercih edilen kapılardandır. Aynı zamanda işyerinizi fırtına ve şiddetli rüzgarlardan, güneş ışınlarından, tozdan, sert ve yabancı cisimlerden korumaktadır.

TÜRKAY OTOMATİK KAPI
KURUMSAL
TÜRKAY OTOMATİK KAPI

Seksiyonel Kapı Sistemlerinde En Çok Tercih Edilen!


Türkay Otomatik ve Seksiyonel Kapı olarak tüm üretim ve hizmet faaliyetlerimizdeki en önemli hedefimiz müşteri memnuniyetimizin sürekliliğini sağlamaktır. Bunun için ön gördüğümüz temel politikamız; İnandığımız değerlerden taviz vermeden sürekli eğitim yolu ile üst yönetimin ve tüm çalışanlarımızın kaliteyi mükemmele ulaşmak adına herkesin kendisi ile yaptığı sonsuz bir yarış olarak görmesini sağlamak.

Hizmetlerimiz

  • Otomasyon Sistemleri & Çözümleri
  • Profesyonel Mühendislik Hizmetleri
  • Araştırma & Geliştirme Çalışmaları
  • Danışmanlık Hizmetleri
Referanslarımız